En oväntad vändning…

Igår inträffade något högst oväntat. Är ni redo för detta? Jo, jag och Oscar hade en rolig kväll tillsammans. Vi kom överens, vi delade åsikter och tankar och han betedde sig som en helt vanlig människa. Är detta en alieninvasion? Låt mig berätta vidare …

Det hela började med att jag kom hem och hittade Oscar liggandes på golvet med datorn och Betser Sports framför sig. Märkligt, tyckte jag, då jag aldrig har sett Oscar som en spelmänniska. Jag hälsade och han hälsade glatt tillbaka (detta är också ett tecken på alieninvasion), och istället för att gå vidare till mitt rum så stannade jag kvar med honom. Till sist frågade jag ”vill du ha en öl?”, och var väldigt osäker på vilket svar jag skulle få. Men han svarade ”ja” och vi satte oss i soffan och drack våra öl. Då passade Oscar även på att berätta lite mer om sig själv, vad han har gjort tidigare i sitt liv, drömmar och en hel del om alla kvinnor han har haft. Det chockade mig mest; Oscar, med en kvinna? Och på honom lät det som att han varit värsta Casanovan också. Efter några fler öl och mer snack (mest från Oscars sida), så drog sig Oscar senare in på sitt eget rum och sen såg jag honom inte mer på resten av kvällen.

 

retards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad betyder detta? Är vi nu vänner? Delar vi mer än bara boende nu tillsammans? Kanske till och med hemligheter som ingen annan får veta. Jag är förvirrad och jag vet inte om jag är bekväm med situationen heller. Kanske är det här en start på något nytt, en oväntad vändning som kommer göra allt bättre. Det återstår att se.

Kolla även...